Насіров, викливаючи схеми «конвертаційних центрів», заробляє на індульгенцію за власні протиправні дії, – Савельєв

691

Роман Насіров, викливаючи схеми «конвертаційних центрів», заробляє на індульгенцію за власні протиправні дії.

Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» заявив журналіст-криміналіст Микола Савельєв.

Він розповів – вчора зранку працівники поліції були залучені на понад 20 обшуків. Як відомо, вони затримували по всій країні колишніх податківців, вилучали мільйони в різних валютах, а потім на вертольотах доставляли підозрюваних у Київ. Всього затримали 23 людини з 15 обласних управлінь колишнього Міндоходів. Виявлено близько 96 млрд гривень збитку бюджету. В одного з колишніх чиновників знайшли майже 4 млн доларів готівкою.

Попри те, що правоохоронці почали працювати, ніяких змін на території Львівщини не спостерігається:

«Поки що люди, які працюють в тій сфері, кажуть – жодних змін. Трохи притихли, коли зранку поширилась інформація про арешти, але побачили, що ніхто до них не приходить і далі успішно працюють».

До слова, вчора головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив – спецоперація по затриманню екс-податківців вдалася саме завдяки Роману Насірову. Микола Савельєв ж вважає – якщо прізвище засвітили, значить досягнуто «бартерної» домовленості.

«Раз вже Матіос засвітив Насірова, то багато тих гілочок, які вели до областей – здав власне Насіров, показав схему, яка працювала і працює – бо вона йшла за 2011-2014 рік. А де пропав 2014-2017 рік? Ці схеми не працювали, чи що? Чи Насіров їх не знає? Насіров, викливаючи ці схеми, заробляє на індульгенцію за власні протиправні дії – ти нам здаєш усі схеми, а за це – ми тебе не переслідуєм», – розповів журналіст.

Більше – у відео. Прямий ефір «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА

Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал "Говорить Великий Львів"