Серед числа горе-декларантів – поповнення

431

Цього разу через незадекларовану квартиру дружини в епіцентрі скандалу опинився Степан Пакіж.

Він очолює комунальне підприємство “Львівтеплоенерго”, а за сумісництвом є ще й депутатом львівської облради від фракції “Самопоміч”.

Квартиру, площею у 50 квадратів, дружині чиновника подарували минулого року. Саме її Пакіж і “забув” задекларувати.

До слова, про статки чиновника ми уже розповідали у “Правді. Розслідування”.  Щоправда, тоді спроба поспілкуватися  з паном Пакіжем завершилася… штовханиною. Він намагався випхати за двері журналістку “Правди. Розслідувань”, бо та запитала про його автівки. Що ж до незадекларованих квадратів дружини Пакіжа, то їх телеканал НТА показав першим у програмі “Комунальники на мільйон”. Зі слів сусідів – квартиру насправді депутат купив. Однак оформив на тестя, який зрештою і передарував нерухомість своїй дочці, дружині Степана Пакіжа.

Тим часом у львівській міськраді уже заявили, що квартиру дочці подарував батько. А Степан Пакіж просто не знав про це. Насправді відомості про нерухомість у декларації Пакіжа відсутні і зараз. Звідки взялася квартира і яка її вартість – наразі встановлюють у прокуратурі. Якщо вину чиновника доведуть, йому загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал "Говорить Великий Львів"