00:00 – Що було у попередньому випуску?
02:13 – Тиждень у професії майстра з масажу. Як Орест Сирватка освоївся на робочому місці?
03:10 – Із перукаря в грумери. Іванна Левіцька помалу вчиться знаходити підхід до тварин
04:21 – У 70 років реалізував мрію дитинства. Юрій Микитка вже тиждень працює кухарем
07:11 – Ольга Шеремета у “Rezon” освоює роботу гончара. Чи подобається?
09:12 – Чи вдається колишньому будівельнику масажувати людей?
10:07 – 500 виробів за день. Пані Ольга ввійшла в азарт роботи
12:12 – Чи готові золоті стажери до проблемних клієнтів?
12:45 – Провокувати на міцність стажера Юрія прийшов дослідник галицької кухні Ігор Лильо
13:38 – Чи впорається Іванна із стронгменом Олегом Скавишем (Тягнизубом) та його великою вівчаркою?
15:23 – Співачка Ірина Доля замовила горщик, але отримала інший. Що буде стажерці Ользі?
16:55 – Чи зможе Юрій приготувати вибагливому гостю яворівський пиріг?
18:18 – Випробування на міцність. Чи впорається Іванна зі своїми страхами і чи покупає вівчарку?
19:09 – Тарас Стадницький прийшов на масаж: чи залишиться задоволений ним?
22:30 – Скандал на виробництві. Чи заспокоїть знервовану гостю Ольга?
23:14 – Напруга на кухні зростає. Інгредієнтів для галицької страви немає. Що придумає Юрій?
24:22 – Іванна кличе на допомогу колегу
25:10– Тарас Стадницький продовжує розпалювати конфлікт. Чи поведеться на нього наш стажер?
27:59 – Побиті горщики, що буде за це стажерці?
30:48 – Чим закінчилася спроба помити вівчарку?
31:51 – Цікава історія про яворівський пиріг від дослідника галицької кухні та історика Ігоря Лиля
40:20 – У наступному випуску
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал "Говорить Великий Львів"